Grup de lucru- Metoda Propoziției Intenției

Te invităm la grup de lucru folosind Metoda Propoziției Intenției (Constelații ale Intenției) , dezvoltată de prof. Franz Ruppert susținut de psihoterapeut Cătălina David și psihoterapeut Ioana Vîrjoghe.
Prin intermediul acestei metode de grup reușim să explorăm și să vindecăm împreună aspecte ale psihicului nostru puțin conștiente, dar împovărătoare.
Drumul spre mai bine nu este unul ușor, presupune multă muncă, motivație și iubire de sine, iar această metodă și-a dovedit utilitatea în a ajuta la regăsirea și integrarea acelor părți ale psihicului blocate din evoluția lor firească de diverse situații/evenimente traumatice.

Cătălina-David-si-Ioana-Vîrjoghe

Cum se lucrează?

Metoda oferă ocazia persoanelor participante să-și lucreze intenția proprie, cu ajutorul persoanelor din grupul de suport.
Clientul își formulează singur intenția folosind un număr de maximum  6 cuvinte sau simboluri, în funcție de ce-și dorește să observe, să schimbe, să simtă ori să facă.
Aceasta este Propoziția intenției, pe care o va scrie pe tablă. Ulterior, își va alege din grupul de suport persoane care să intre în rezonanță cu simbolurile sau cuvintele din Intenția sa.
Ce urmează este esența acestui proces intens, în același timp delicat și profund.

În timpul unei zile de lucru, își vor putea lucra propria constelație maximum 6 persoane din grup. Vă invităm pe cei care sunteți interesați să vă manifestați intenția la începutul zilei de lucru. Confidențialitatea totală și delicatețea sunt garantate automat de înscrierea la acest grup. Ziua de Constelații va debuta la ora 09.30 și se va încheia în jurul orei 18.00 (locatia o vom anunța în apropierea întâlnirii noastre).Vom avea o pauză de prânz, stabilită de comun acord, și mai multe pauze de cafea pe parcursul zilei.

Cine suntem?

catalina-david

Cătălina David – psiholog clinician, consilier psihologic și psihoterapeut – Psihoterapii scurte orientate pe resurse și soluții, Psihotraumatologie – Metoda Propoziției intenției

Ioana Vîrjoghe, psiholog – psihoterapeut, Psihoterapii scurte, colaborative, orientate pe resurse și soluții, Terapie sistemică și Psihotraumatologie – Metoda Propoziției Intenției.

ioana-virjoghe

CÂND?

 duminică, 1 septembrie

 sâmbătă, 21 septembrie

Cost

300 ron lucrul propriei intenții / 150 ron participarea în grupul de suport
   Plata se poate face numerar în ziua întâlnirii sau prin depunere în contul RO76BTRLRONCRT0380897501 – Cabinet individual de psihologie Vîrjoghe Ioana Mihaela.

Îți mulțumim și te așteptăm cu drag!

Pentru înscriere, 0766.621.453 sau acceseză formularul de contact.

CONTACT

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Datele introduse sunt confidențiale.