Grup de lucru- Metoda Propoziției Intenției

Te invit la grup de lucru folosind Metoda Propoziției Intenției (Constelații ale Intenției) , dezvoltată de Prof. Dr. Franz Ruppert. 

Metoda Propoziției Intenției este o intervenție terapeutică profundă și eficientă ce oferă acces la realitatea noastră interioară. În corpul nostru este înregistrată toată informația experiențelor trecute, ce continuă să ne însoțească până în prezent. Lucrul în această manieră terapeutică facilitează clientului contactul cu mecanismele de supraviețuire, rănile din psihic și îmbunătățește contactul cu partea sănătoasă, existentă în fiecare dintre noi. 

Cum lucrăm

Metoda oferă ocazia persoanelor participante să-și lucreze intenția proprie, cu ajutorul persoanelor din grupul de suport (numiți reprezentanți sau rezonatori).
Clientul își formulează singur intenția folosind un număr de maximum  6 cuvinte sau simboluri, în funcție de ce anume dorește să exploreze. Clientul va alege din grupul de suport persoane care să intre în rezonanță Intenția sa (cu fiecare cuvânt – acestea reprezentând părți din psihicul persoanei). Ce urmează este esența acestui proces intens, în același timp delicat și profund.

În timpul unei zile de lucru, își vor putea lucra propria constelație 4 persoane din grupZiua de lucru va începe la ora 11 și se va încheia în jurul orei 18  (locatia o voi anunța în apropierea întâlnirii noastre).

Vom avea o pauză de prânz, stabilită de comun acord, și mai multe pauze de cafea/ceai pe parcursul zilei. Confidențialitatea totală este garantată automat de înscrierea la acest grup, este important pentru toți participanții grupului să ne bucurăm de un cadru sigur și blând pentru susținerea procesului terapeutic.

ioana-virjoghe

Ioana Vîrjoghe, psiholog – psihoterapeut 

Pentru mine, grupurile de lucru cu Metoda Propoziției Intenției au un loc special în sufletul meu. Am întâlnit această metodă în urmă cu mulți ani și pot spune că am crescut o dată cu ea. Pentru pregătirea profesională am urmat training-ul Psihotraumatologie Multigenerațională și Metoda Propoziției Intenției în cadrul Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei – ISTT
„Un semn al sănătății psihice va fi faptul că putem cu ajutorul psihicului nostru, să recunoaștem și să suportăm realitatea în toată complexitatea și profunzimea ei, cu toate tensiunile și contradicțiile ei. Astfel, nu va trebuie să recurgem la mecanisme psihice primitive cum ar fi de exemplu, generalizarea pripită, gândirea în alb și negru, căutarea vinovațiilor și „a celor răi”, evadarea în lumi închipuite și multe altele. Aceste tipuri de apărări nu ne ajută să progresăm și nu fac decât să amplifice problemele deja existente.” pasaj carte Traumă, anxietate și iubire – Franz Ruppert

CÂND?

duminică, 
15 decembrie 2019 
interval orar 11:00 – 19:00
Vom avea o pauză de prânz, stabilită de comun acord, și mai multe pauze de confort pe parcursul zilei

COST 

300 ron lucrul propriei intenții /

250 ron lucrul propriei intenții pentru clienții cabinetului de psihoterapie

150 ron participarea în grupul de suport

   Plata se poate face numerar în ziua întâlnirii sau prin depunere în contul RO76BTRLRONCRT0380897501 – Cabinet individual de psihologie Vîrjoghe Ioana Mihaela.

Îți mulțumesc și te aștept!

Pentru înscriere, 0766.621.453 sau acceseză formularul de contact.

CONTACT

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Datele introduse sunt confidențiale.