Autocunoaștere prin joacă

Te aștept la o sesiune de „Autocunoaștere prin joacă” unde vom explora împreună propriul tău obiectiv cu ajutorul unui instrument minunat Points of You 😊
Întâlnirea are loc la cabinetul de psihoterapie din Cotroceni unde timp de o oră și jumătate vom explora împreună un obiectiv pe care îl ai în suflet și nu reușești să găsești drumul către împlinirea lui. Acest proces aduce claritate și direcții potrivite pentru împlinirea/ clarificarea a ceea ce te preocupă😊

Când avem cunoştinţă despre valorile, calităţile, resorturile interioare reușim să distingem lucurile potrivite pentru noi. luăm decizii în acord cu ceea ce putem îndeplini, ne bucurăm împreună cu cei din jur, fără să privim cu neputinţă, aşteptând ajutor din partea lor.

Points of You
Eu lucrez ca psiholog-psihoterapeut, terapii scurte, colaborative, orientate pe resurse și soluții, psihotraumatologie și facilitator Metoda Propoziției Intenței (Constelații) Te aștept cu drag dacă simți că este o modalitate de lucru bună pentru tine! Foto 1 cu mine: Cost sesiune 150 ron durata 1 oră și jumătate Te aștept!

Eu lucrez ca psiholog-psihoterapeut, terapii scurte, colaborative, orientate pe resurse și soluții, psihotraumatologie și facilitator Metoda Propoziției Intenței (Constelații)
Te aștept cu drag dacă simți că este o modalitate de lucru bună pentru tine!  

Cost sesiune 150 ron
Durata: 1 oră și jumătate
Te aștept!